FLYGPLAN

På museet finns för närvarande runt 20 flygplan. Utförlig information om varje flygplanstyp och de individer som finns på museet återfinns under länkarna längre ned på denna sida.
 
Många flygplan inom museet är i flygande skick och deltar ofta i olika evenemang såsom flygdagar och medlemsflygningar till olika resmål. Många av våra flygplan deltar också i vår egen flygdag, RollOut, som vanligtvis äger rum i slutet av maj varje år. Vill du se flygplanen i luften ska du titta under Nyheter eller Evenemang. Där kan du få tips om flygdagar och andra evenemang som flygplanen deltar i.
  
Har du ytterligare frågor om museets flygplan så kan du kontakta oss via e-post: aircrafts@flygmuseum.com
 
Vi uppdaterar registret över våra olika flygplan kontinuerligt. Av den anledningen kan det ibland fattas en del information.
OBS! Eftersom flera av flygplanen i listan här nedan ägs av privatpersoner kan det hända att vissa av dem ibland inte finns i hangaren. Besöker Du Flygmuseet för att se ett speciellt plan är det säkrast att du kontaktar oss först för att säkerställa att det plan Du vill se finns på plats när Du kommer.
 
Länkar till mer information om våra flygplan/helikoptrar: