NYHETER‎ > ‎

Årsmöte i Västerås Flygmuseum

skickad 23 mars 2013 08:59 av Tommy Olsson   [ uppdaterad 23 mars 2013 09:05 ]
Lördagen den 23 mars kl. 10.00 hölls ordinarie årsmöte i Västerås Flygmuseum i Gula Villan.
Ca 40-talet besökare hade slutit upp till detta lite speciella årsmöte där de nya stadgarna slutgilitigt skulle beslutas samt ny styrelse väljas.
Ulf Norman skötte rollen som mötesordförande med glans och dagordningens 15 punkter avverkades utan problem.
Flygmuseets nestor och tillika f.d. ordförande, Rune Domås, avtackades speciellt med fint tal av Ulf Norman och blommor och present utdelades. (se bild här nedan).
Rune Domås kommer självklart fortsättningsvis att vara en värdefull källa till kontakter inom flygsverige där han sedan många år tillbaka är ett respekterat namn.

Flygmuseets "nestor" och avgående ordförande, Rune Domås, avtackades speciellt med ett hyllningstal av Ulf Norman som också utdelade blommor och present.

Styrelsen i Västerås Flygmuseum som valdes på årsmötet 2013-03-23:
Från vänster: Ragnar Eriksson, Lars Hermansson, Mats Carlsson, Niklas Eriksson, Anders Jacobsen, Anders Gärdström, Curt Cronerud, Tom Ax och Mikael Melander.
(Klicka på bilden för att se den större).