EVENEMANG‎ > ‎Medlemsflygningar‎ > ‎

Medlemsflygning till flygdag Eslöv 5/6 2011

För medlemmar i Västerås Flygmuseum kommer medlemsflygning att annordnas till EAA´s Fly-in och flygdag i Eslöv söndag 5/6. I flygprogrammet deltar bl.a. Spitfire, Mustang, T28, JAS39 m.fl samt dessutom EAA-flygplan. För detaljerat flygprogram se: http://www.flyin.se

Flygningen kommer att genomföras med muséets DH114 Heron till Landskrona flygfält för vidare befordran med buss till Eslöv. Flygdagsarrangören står för busstransport Landskrona-Eslöv t.o.r. Heron kommer därefter att ferryflygas från Landskrona till Eslöv för deltagande i flygprogrammet. Efter flygdagens slut ferryflygs Heron ånyo till Landskrona för ombordstigning och återflygning till Västerås.

Foto: Hans Norman (Copyright © Scanliners)

Flygningen sker över dagen med avgång från Västerås tidigt söndag morgon och med återkomst till Västerås samma dag på kvällen. Flygtiden Västerås-Landskrona är beräknad till ca 1:50 hr och ger ett unikt tillfälle att avnjuta den svenska naturen från låg höjd.

Totalt finns 13 bokningsbara platser till priset av 1900:- per plats. Tillkommer 100:- i medlemsavgift till Västerås Flygmuseum om man inte är medlem sedan tidigare. Inträde till flygdagen är gratis.

Anmälan är bindande och sker med SMS till Anders Jacobsen 070-7968672 senast to 2/6. Ange namn + telefonnummer. Minst 10 sålda platser krävs för att vi skall genomföra flygningen.

I den händelse tekniska eller andra problem uppstår som hindrar återflygning ansvarar respektive resenär för återresa på egen hand och eventuella kostnader i samband därmed (men då är vi ju flera med samma problem vilket vi löser på plats). Medtag gärna egen matsäck. Det finns plats för den som önskar att ta med en mindre campingstol i lastrummet.