EVENEMANG‎ > ‎Medlemsflygningar‎ > ‎

Medlemsflygning till Flygkalaset i Jönköping 4/9 2011

För medlemmar i Västerås Flygmuseum kommer medlemsflygning att annordnas till Flygkalaset i Jönköping söndag 4/9 där flygplatsen firar 50-års jubileum. I flygprogrammet deltar bl.a. JAS39, Hercules, DC-3, J 28 Vampire, Mustang, Spitfire, SAAB B17 m.fl. För detaljerat flygprogram se www.flygkalaset.se

Flygningen kommer att genomföras med muséets DH114 Heron som också kommer att deltaga i flyguppvisningen. Flygningen sker över dagen med avgång från Västerås söndag morgon och med återkomst till Västerås samma dag på kvällen. Flygtiden Västerås-Jönköping är beräknad till ca en timme och ger ett unikt tillfälle att avnjuta det svenska sensommarlandskapet från låg höjd.

Foto: Hans Norman (Copyright © Scanliners)

Totalt finns 10 bokningsbara platser till priset av 700 SEK per plats. Tillkommer 100 SEK i medlemsavgift till Västerås Flygmuseum om man inte är medlem sedan tidigare. Enligt uppgift från flygdagsarrangören skall samtliga medföljande i besökande flygplan erhålla gratis inträde. Anmälan sker med SMS till Anders Jacobsen 070-7968672 eller mail till anders.jacobsen@telia.com senast onsdag 31/8. Ange namn + telefonnummer. Först till kvarn gäller!

I den händelse tekniska eller andra problem uppstår som hindrar återflygning ansvarar respektive resenär för återresa på egen hand och eventuella kostnader i samband därmed (men då är vi ju flera med samma problem vilket vi löser på plats, det går ju t.ex. tåg till VST). Medtag gärna egen matsäck. Det finns plats för den som önskar att ta med en mindre campingstol i lastrummet.

Hjälp oss gärna att spida denna information till någon som du tror kan vara instresserad av att följa med.