EVENEMANG‎ > ‎Medlemsflygningar‎ > ‎

Medlemsflygning till Turku Airshow 18/6 2011

För medlemmar i Västerås Flygmuseum kommer medlemsflygning att annordnas till Turku (Åbo) Airshow lördag 18/6. I flygprogrammet deltar bl.a. USAF uppvisningsteam Thunderbirds med F16, NLAF F16, Finnish AF F18, Hawk mfl. För detaljerat flygprogram se: http://www.turkuairshow.com/en/program/saturday

Flygningen kommer att genomföras med muséets DH114 Heron som kommer att deltaga i den statiska utställningen. Flygningen sker över dagen med avgång från Västerås tidigt lördag morgon och med återkomst till Västerås samma dag på kvällen. Flygtiden Västerås-Turku är beräknad till ca 1:30 hr och ger ett unikt tillfälle att avnjuta den svenska och åländska skärgården från låg höjd.

Foto: Hans Norman (Copyright © Scanliners)

Flygdagen pågår hela helgen men lördag 18/6 blir primär resedag för oss med söndag 19/6 som reservdag i den händelse vädret ställer till problem. Med din anmälan förutsätts att du kan resa både under lördagen och söndagen.

Totalt finns 13 bokningsbara platser till priset av 1600:- per plats. Tillkommer 100:- i medlemsavgift till Västerås Flygmuseum om man inte är medlem sedan tidigare. Priset inkluderar ej inträde till flygdagen som kostar 20 euro (18 euro vid förhandsköp).

Anmälan är bindande och sker med SMS till Anders Jacobsen 070-7968672 senast lördag 11/6. Ange namn + telefonnummer. Minst 10 sålda platser krävs för att vi skall genomföra flygningen.

I den händelse tekniska eller andra problem uppstår som hindrar återflygning ansvarar respektive resenär för återresa på egen hand och eventuella kostnader i samband därmed (men då är vi ju flera med samma problem vilket vi löser på plats, det går ju t.ex. båt till Sthlm). Medtag gärna egen matsäck. Det finns plats för den som önskar att ta med en mindre campingstol i lastrummet.